Het schuim van onze meringues is knapperig van buiten en heeft een zachte kern wat een geweldige smaakbeleving geeft. Meringues zijn bovendien ontzettend veelzijdig. Trakteer ze bij de koffie of thee of gebruik het als ingrediënt voor een luxe en kleurrijk dessert.

Unieke eigenschappen van onze meringues:

  • knapperig van buiten en een zachte kern
  • indien droog bewaard een zeer lange houdbaarheid
  • en natuurlijk overheerlijk
meringues verpakt

Vanille

Een heerlijke basis voor allerlei desserts of ter decoratie van gerechten.

Framboos

Gezellig op tafel, maar ook lekker in een petitfour bij een high tea of elk ander dessert.

Mokka

Een lekker extraatje bij een speciaal koffie of verkruimeld als vulling in een luxe chocolademelk.

Pistache

De perfecte tegenhanger bij een chocolade-dessert of een fruittoetje met bosvruchten of dadel.

Serveersuggesties

  • Luxe koffies en chocolademelk specialiteiten zijn een absolute trend. Verkruimel een meringue over een slagroomtopping.
  • Bouw een laagjesdessert in een mooi glas en wissel vers fruit, verkruimelde meringue en slagroom met elkaar af.
  • Maak de heerlijkste ijstaarten met meringues, fruit en room.
  • Stel een zoete spies samen. Rijg om en om meringues en stukjes fruit aan een spies en decoreer met chocolade.

Tijdens de feestdagen verkrijgbaar in feestelijke vormen zoals kerstbomen en vogelnestjes.

Verpakkingen en houdbaarheid

In de gesloten verpakking zijn meringues tot zes maanden houdbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen: bakje met een flowpack, een toefzak, los verpakt in een emmer of in een blokbodemzak.

Onze meringues eens proberen?

Contact opnemen